Infor-Med informeert patiënten en
zorgmedewerkers middels virtual reality
over ziekenhuis behandelingen

Missie

Het verbeteren van kennis over behandelingen stelt de patiënten in staat hun angst te verminderen en zelf regie te nemen in de behandeling. Hierdoor wordt de efficiëntie en veiligheid in de zorg verhoogt en is de tevredenheid van de patient en zijn/haar familie groter. Emotionele overdracht wordt vereenvoudigd, en tijd in het ziekenhuis kan worden bespaard.

Visie

Virtual Reality voor alle patiënten. Toegankelijk en betaalbaar. Dat is onze toekomstvisie. Een optimale samenwerking tussen patiënten, zorginstellingen, technici en het bedrijfsleven is hiervoor noodzakelijk.

Over ons

Stefan van Rooijen, arts

CEO & Founder

“Als we door de ogen van de patiënt kijken kunnen we de gezondheidszorg anders inrichten. Zodra we weten wat de patiënt voelt en denkt behandelen we hem of haar heel anders.”

Stefan sloot zich aan bij het Reshape Innovation Center van het Radboud UMC om na zijn opleiding tot basisarts innovatieve ideeën succesvol toe te passen in de zorg. Naast zijn huidige functie als arts/onderzoeker leidt hij twee succesvolle startups verbonden aan de Health Innovation Campus  Eindhoven: VisitU en Infor-Med.

Gerrit Slooter, chirurg

Co-Founder

We halen de toekomst naar voren door innovaties in de zorg daadwerkelijk te implementeren.’’

Gerrit is een innovatieve chirurg met bijzondere aandacht voor kijkoperaties. Samen met Stefan heeft hij Infor-Med opgericht. Dit is het instrument om zorginnovaties daadwerkelijke te implementeren. Gerrit is een geliefd spreker en vertelt vol passie over de verbetermogelijkheden in de gezondheidszorg.

 

Partners

VisitU-final

Partner

Virtual Reality

philips logo2

Partner

Health innovation

brainport

Partner

Business and finance

tue logo2

Partner

Business and science

mmc logo2

Partner

Living lab

hic logo

Partner

Health innovation

Acknowledge_blok

Partner

Implementation

clini clowns logo

Partner

Content

jimmy nelson

Partner

Content

med-vr

Partner

Research

 

 

 

visyon

Partner

Technical support

owl

Partner

Technical support