Icon-01

VR platform

webcommunity

Infor-Med informeert patienten en
zorgmedewerkers middels virtual reality
over ziekenhuis behandelingen.

Mirjam – 36 jaar:
‘Ik voel me echt beter nu ik goed weet wat er gaat gebeuren bij zo’n keizersnede. Mijn man trouwens ook!

Henk – 80 jaar:
‘Ik had 15 folders minder hoeven krijgen. Deze video maakt in een keer duidelijk wat mij te wachten staat
.’

Icon-01-blauw

VR platform

Wordt ook lid van de grootste Virtual Reality community van Nederland en sluit je aan bij ons platform of onderzoeksgroep Med-VR! Samen zorgen we voor verbeterde kennisoverdracht over ziekenhuisbehandelingen, vermindering van angst en het centraal stellen van de patiënt. Hierdoor wordt de efficiëntie en veiligheid in de zorg verhoogt en is de tevredenheid van de patiënt en zijn/haar familie groter. Ook kunnen we hierdoor emotionele overdracht vereenvoudigen.

Lees verder

Icon-02-blauw

App

In onze app vindt u alle 360 graden virtual reality video’s. U kunt de video’s bekijken in virtual reality modus of in een ‘normale’ 2D view. Ieder ziekenhuis heeft zijn eigen omgeving om video’s te uploaden. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS telefoons voor een optimaal gebruikersgemak. Naast video’s over ziekenhuisbehandelingen vindt u ook video’s ter afleiding en vermaak.

Icon-03-blauw

Onderzoek

De mogelijkheden van virtual reality video’s zijn oneindig. Het is daarom extra van belang om deze innovatie doelgericht in te zetten. Dit doen wij op basis van de behoeften van patiënten en zorgverleners. Daarnaast verricht ons wetenschapsteam MedVR in meerdere ziekenhuizen onderzoek naar onder andere de effecten van virtual reality op angstreductie, informatievoorziening, patiënttevredenheid en tijdbesparing voor medisch personeel.

Icon-06

360°VR video’s

Onze video’s zijn gemaakt door en voor patiënten, met extra ondersteuning van medisch personeel. Hierdoor sluit de informatie naadloos aan op de behoefte van patiënten en hun naasten. Video’s kunnen zowel in het ziekenhuis als thuis aan de patiënt worden aangeboden. Heeft u een idee? Dan kunt u ons benaderen om van uw plan werkelijkheid te maken.

Word lid van het nationale VR platform

Binnenkort gelanceerd! Maar u kunt toch al deelnemen:

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op!