360°VR

implementatie

Onderzoek

onderzoek

Oficial_Logo_Infor-Med_ Illustrator_designbyIoana_Ojo_Blanco

Pieter 38 jaar:

‘Door deze video wist ik precies wat mij te wachten stond.’

360°VR

Een liesbreuk komt veel voor. Vooral bij mannen. Er heerst veel onduidelijkheid over de juiste behandeling en de ingreep door middel van het plaatsen van al dan niet een matje. Deze 360 graden virtual reality video laat het gesprek bij de chirurg zien. De chirurg legt uit wat voor klachten je kunt hebben bij een liesbreuk, laat aan de hand van plaatjes zien hoe een liesbreuk eruit ziet en neemt je mee naar de operatiekamer om te laten zien wie er betrokken is bij de behandeling en hoe dat ongeveer in zijn werk zal gaan.

De liesbreuk operatie

Ons onderzoek heeft aangetoond dat patienten met een liesbreuk behoefte hebben aan concrete informatievoorziening over de klachten en mogelijke (chirurgische) behandeling.

Wil jij ook gebruik maken van deze video? Of concreet onderzoek verrichten naar de meerwaarde van deze 360 graden virtual reality video? Neem dan contact met ons op.

Implementatie

Stap 1: Wordt lid

Ons virtual reality platform is er voor iedereen. Ieder ziekenhuis kan zich aansluiten om zo alle mogelijkheden met betrekking tot inzet van virtual reality video’s te bekijken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stap 2: Bepaal je wens

Welke producties zijn er beschikbaar? Hoe zet ik VR in ons ziekenhuis optimaal in? Hoe zorg ik dat het niet in de kast blijft liggen? Kan ik aansluiten bij de onderzoeksgroep MedVR? En wat is de meerwaarde van VR voor patienten? Krijg antwoord op je vragen door contact met ons op te nemen.

Stap 3: Aan de slag

Implementatie van VR is uitdagend maar zeker wel mogelijk. Ons team heeft inmiddels de juiste ervaring om samen met u een plan van aanpak te schrijven en ervoor te zorgen dat de juiste VR methoden bij uw patienten terecht komt.