360°VR

360°VR

Onderzoek

onderzoek

bg-slider

Patiente 35 jaar:

‘Erg fijn om thuis het ziekenhuis al eens goed van binnen te bekijken.’

360°VR

Een 360 graden virtual reality video steekt uw ziekenhuis in een innovatief jasje. Maxima Medisch Centrum heeft gekozen voor een VR video om zo de speerpunten van het ziekenhuis op gepaste wijze te presenteren. De video kan ook ‘gewoon’ in 2D worden bekeken waardoor de film multi inzetbaar is.

Onderzoek

Onderzoek toont aan dat ook ziekenhuizen zich kunnen onderscheiden door een innovatieve kant van zich te laten zien.

Implementatie

Stap 1: Wordt lid

Ons virtual reality platform is er voor iedereen. Ieder ziekenhuis kan zich aansluiten om zo alle mogelijkheden met betrekking tot inzet van virtual reality video’s te bekijken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stap 2: Bepaal je wens

Welke producties zijn er beschikbaar? Hoe zet ik VR in ons ziekenhuis optimaal in? Hoe zorg ik dat het niet in de kast blijft liggen? Kan ik aansluiten bij de onderzoeksgroep MedVR? En wat is de meerwaarde van VR voor patienten? Krijg antwoord op je vragen door contact met ons op te nemen.

Stap 3: Aan de slag

Implementatie van VR is uitdagend maar zeker wel mogelijk. Ons team heeft inmiddels de juiste ervaring om samen met u een plan van aanpak te schrijven en ervoor te zorgen dat de juiste VR methoden bij uw patienten terecht komt.